Алекс Сърчаджиева: Пандемията не е най-страшното, моят катаклизъм е…

Алекс Сърчаджиева: Пандемията не е най-страшното, моят катаклизъм е…

„Нашият живот със София се промени преди две години. След катаклизма, който ни се случи тогава, дори заради тази пандемия не съм стигала до кой знае какви философски изводи“, сподели Александра Сърчаджиева в „Събуди се“, припомняйки, че в началото на 2019-та си отиде Иван Ласкин, нейн съпруг и баща на дъщеря й.

Чаровницата прави всичко по силите си за щастието на дъщеря си София и се надява, че е добра майка – не само защото всяка вечер танцува със София и се опитва да я забавлява по най-подходящия начин.

В момента наследничката на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев продължава снимките в „Откраднат живот“. На 7 и 8 март е премиерата на „Всички освен мен“ в Сатирата, където Александра си партнира и с Любо Нейков, който пък е нейн баща в докторския сериал.

На 10 март започва репетициите за своя моноспектакъл, в който смело ще сподели живота си с публиката. Докато разказва различни случки на Яна Борисова, която е автор на текста, е убедена, че ще се справи без крайни емоции. Но когато сега чете пиесата, за да се подготви за началото на репетициите, Александра усеща страх и буца в гърлото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *