Алекс Петканова стана Жената-чудо

Алекс Петканова стана Жената-чудо

Манекенката Александра Богданска-Петканова се вдъхнови от хитовия филм „Жената-чудо“ и сравни трудностите от всекидневието си с битките на едноименната героиня на DC Comics, като облече нейния костюм.

„Днес се събудих с мисълта, че с всичко, което върша ежедневно, по никакъв начин не отстъпвам на Жената чудо! Вдъхнових се да търся супергероите в ежедневието ни от „Лигата на справедливостта: режисьорската версия на Зак Снайдър“ в стрийминг платформата HBO GO. Вие задавате ли си въпроса как само за 24 часа човек да свърши всички 1001 задачи, които има?! ‍

Откъде да намерим време за цялото чистене, пране, готвене… И отделно за професионалните ни ангажименти… А толкова важното време за нас самите – да се погрижим да изглеждаме и най-вече да се чувстваме добре! Ами детето? Това безценно време прекарано с него! И не на последно място – време с любимия човек!

За сън и почивка дори не смея да помисля. За тях никога няма време…“, написа любимата на Дани Петканов, известен още като Лудия репортер, в Инстаграм.

След като качи снимката в емблематичните дрехи на супергероинята, изиграна от Гал Гадот, последователите й веднага откриха прилика с еврейската актриса. „Винаги съм виждал поразителна прилика между двете“ и „Леле, колко приличаш на Гал Гадот“, гласят част от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *