Актьорът Филип Буков откри сезона на скоковете с парашут

Няма никакво съмнение, че ако всички болни бяха като актьора Филип Буков, лекарите щяха да останат без работа. След като само преди броени дни припадаше и береше душа в Доминикана като участник в риалитито на bTV „Сървайвър“ сега очевидно е оздравял с бясна скорост и дори успя да скочи с парашут, пише „Уикенд“.

Филип Буков започна едно свое приключение, носещо му приятен адреналин с твърдението, че целите са, за да се преследват и улавят. По този начин актьорът, който уж е с болно сърце, откри официално сезона на скоковете с парашут. Тук е моментът да припомним, че обикновено на хората със сърдечни проблеми не се препоръчва да се натоварват с излишни физически активности, но очевидно това не важи за онези, получили блокаж на дясната сърдечна клапа и Филип Буков е живото доказателство за това.

В края на миналата година звездата от „Татковци“ сподели, че е завършил AFF курс и може да скача свободно от самолет в целия свят. AFF идва от Accelerated Free Fall и се превежда като ускорено свободно падане. При все, че актьорът съвсем скоро напусна „Сървайвър“ поради проблеми със сърцето, изглежда, че вече се е възстановил напълно. Той припомня, че отключилия се по време на участието му в риалитито сърдечен проблем, е можел да остави отпечатък върху целия му живот.

Условията, в които са се намирали като липса на храна и жега са довели до сериозно занижаване на жизнените му функции и кратки интервали, в които нямал пулс. Въпреки това той никога не е крил, че адреналинът е най-големият му „порок“. В заключение посочва, че са двама в българските кино и театър. Един с капитански лиценз за кораб, и той – с лиценз за парашут.

Единият е покойният Стефан Данаилов, а той е Филип Буков, уточни актьорът, когато съобщи, че вече е лицензиран парашутист.

Междувременно стана ясно, че откакто се е върнал от „Сървайвър“, не може да си поеме дъх от работа. Именно този факт навява на мисълта, че проблемът със сърцето на Филип Буков се е появил твърде услужливо във възможно най-удобния за него момент, за да се върне той обратно в България за представленията. Това накара мнозина да се усъмнят в истинността на болестта му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *