Актьори усмихнаха деца и възрастни в Благоевград, Сандански и Петрич

Актьори усмихнаха деца и възрастни в Благоевград, Сандански и Петрич

Нова нестандартна и „усмихната” акция проведоха симпатизанти на ПП „Има такъв народ”. Първоначалната идея на младите хора бе да подарят хепънинг за децата в парк „Бачиново” в Благоевград и в парковете в Сандански и Петрич. Малки актьори трябваше да пеят, танцуват, рецитират и да изнесат представление за други деца.

Всичко това бе предвидено да се случи без никаква агитация, а само да се заредят и партийните активисти с положителното детско настроение. Заради ограничителните мерки във връзка с коронавируса хепънингът не се състоя в неговия истински замисъл. А в него трябваше да участват и прекрасните деца от Музикално училище „Престо“ в града, които снощи покориха журито на „България търси талант“ с вдъхновяващо музикално изпълнение.

Това обаче не попречи на ПП „Ема такъв народ” да развесели тези деца, които срещна по пътя към парк „Бачиново”. Това стана благодарение на талантливиде актьори от “Младежки театър-Благоевград”, които също се включиха в разходката.

Много настроение и усмивки за деца и възрастни имаше и в парковете в Сандански и Петрич. Пролетта събужда новия живот, ПП “Има такъв народ” ще го пренесе в политиката, категорични бяха участниците в неделното събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *