Ако чуеш тези 7 фрази, значи половинката ти изневерява

Ако чуеш тези 7 фрази, значи половинката ти изневерява

Изневярата е трудна за откриване, защото когато сме във връзка, често слагаме розовите очила и не забелязваме издайническите сигнали. Ето защо обърнете внимание на тези фрази и ако половинката ви ги използва, имайте едно наум, че не сте единствената жена в живота му.

Все още не се чувствам готов

Класика в жанра… Най-често се използва в комбинация с фразата „сериозна връзка“ – „Все още не съм готов за сериозна връзка“. Или по повод бъдещ съвместен живот, за среща с родители, за сватба, за раждане на деца – нещо сериозно като цяло. Всъщност това е толкова елегантна лъжа… „Не съм готов“ на пръв поглед означава не категорично „не“, а означава – „Да, да, всичко ще се случи, но не ме притискай, скъпа“. Въпреки че в действителност е – „Не, със сигурност няма да се получи нищо от това, но засега ми е удобно по този начин“.

Нека просто се успокоим и за малко спрем да мислим?

„Нека си поемем въздух и се успокоим малко?“ – стратегически изгодна промяна на позицията: в областта на вербалната комуникация ти определено си доста по-силна, в областта на тактилната комуникация – той. Защото момичетата са по-склонни да търсят физически контакт и подкрепа, когато са разстроени. И ти, разбира се, си разстроена, защото чувстваш, че те лъже. Но той е толкова топъл,мил и силен, и е толкова хубаво да се сгушиш в него, особено, когато си в момент на слабост, че вероятността да забравите за нещата, които са предизвикали ситуацията е огромна!

Трудно ми е да говоря за това

Всъщност, казвайки това той влиза в ролята на онеправдания соплив герой от сапунена опера. Но какво ли няма да направи, за да не го хванеш?

Не ми ли вярваш?

Сценарият обикновено е един и същ: най-вероятно си го приковала към стената и той няма шанс да се измъкне по някакъв друг начин. Но от друга страна, винаги можеш да те обвини, че не му вярваш и да смени посоката на разговор съвсем. Накрая ще те накара ти да се чувстваш виновна, че поставяш думите му под съмнение, въпреки че всъщност той лъже. Брилянтен ход!

Извинявай, голям тъпак съм!

Снизходителният, но любящ тон моментално го поставя в позицията на мъдър възрастен, а теб в позицията на малко и наистина глупаво момиче. Момиче, което няма какво да прави и следователно е ангажирано само и единствено с вашите взаимоотношения: подозира нещо, задава въпроси – прекрасно, каква глупачка! Ти, разбира се, не искаш да бъдеш такава глупачка и следователно прекратяваш всичко.

Това е важно и за двамата, нали разбираш?!

В превод: „Виждаш ли какъв добър и всеотдаен човек съм?! Изобщо не мисля за себе си, мисля само за нас и за нашето бъдеще и тук ти поставяш пръчка в колелото с дребнавите си подозрения“ Е, добре. Всичко това се разбира прекрасно ясно, но трябва внимателно да разгледаш какво е прикрепено към това измамно изречение.

Никога не бих те излъгал за нещо такова

Никога! И това е всичко. Всъщност, разбира се, ключовите думи тук са „нещо такова“ и посланието е следното: „Погледни ме, мила, аз изобщо не съм ангел и бих могъл да те излъжа за някакви глупости, та кой не лъже? Всички лъжат, както каза д-р Хаус. Но никога няма да те излъжа за това, пише Cosmopolitan.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *