Азис, Алисия и Камелия разкриха кой им взел девствеността

Сексът отдавна не е тема табу, особено що се касае до хората от шоубизнеса. Именно посредством него те си проправят път към върха и нямат никакви скрупули в това отношение.

Питали ли сте се обаче кога родните звезди са загубили девствеността си и с какво усещане са останали от своя партньор. Ще ви разкрием за първия секс на няколко популярни чалга изпълнители, които не се срамуват да разкрият подробности от първото сношение.

Противно на очакванията, Камелия губи девствеността си чак на 18 години и то с нейната първа любов, който е с няколко години по-голям от нея. „Никога не съм бързала. Знаех, че ще се случи, макар че точно тази вечер не го очаквах. Бяхме правили няколко опита, но като се стигнеше до това, спирахме – може би и той не беше готов, притесняваше се, че съм девствена. Но тази нощ се случи. Не беше от най-приятните ми изживявания, но пък е запомнящо се, защото се случва само веднъж и може да не се повтори“, категорична е Камелия, пише blitz.bg.

18-годишна е била и Алисия, когато е позволила на мъж да стигне до крайната цел. „Направих го с ученическата си любов. Хареса ми и нищо не се промени отношенията ни – просто станахме по-интересни. Всеки първи секс с даден мъж, за мен е много важна крачка в отношенията между двамата, защото след това се разбира този човек доколко държи на теб. Ако отношението към жената се промени – значи единственото, което той е искал, е било секс и нещата няма смисъл изобщо да се продължават“, откровена е изпълнителката на „Имаме ли връзка“.

Азис не таи хубави спомени за първия си път. „Беше глупав и много смешен секс бях изненадан от всичко, което ми се случва. Никога няма да го забравя. Беше полезно изживяване, но не чак толкова интересно“, коментира изпълнителят на „Никой не може“ пред някогашното списание Нов фолк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *